ÇATAK İLKOKULU


Vizyon: • Vizyonumuz:Sürekli kendini yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Tüm öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile bu bölgenin EN İYİ KÖY İLKOKULU olmaktır.

Misyon: Misyonumuz: Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; • Mustafa Kemal Atatürk’ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen • Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, • Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, • Türk Milli Eğitiminin temel ilkelerinin bilincinde olan; sağlam karakterli, kendine güvenen ve sorumluluklarının bilincinde olan yeni nesiller yetiştirmektir

Başarılar:

Saatler: 8.30-14.00
Isınma: Kaloriferli
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulun Servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0(474) 3391180

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://catako.meb.k12.tr

Adres - Çatak İlkokulu Çatak Köyü No/88 Digor/KARS

Öğretmen :4
Öğrenci :42
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :250
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Kars-Iğdır ana yolu üzerinde olup ana yola 3 km uzaklıktadır. Çatak Köyü 1395 rakıma sahip köyün nüfusu 500´dür. Çatak Köy´ü ile Karabağ Köy´ü birbirine yakın olduğundan (2 km) öğretmenler aynı servisi kullanmaktadır.( İki köyün 16 öğretmeni vardır.) Öğretmenler Digor ilçe merkezinde kalmaktadır. Okula geliş-gidiş yapmaktadırlar.

Adres - Çatak İlkokulu Çatak Köyü No/88 Digor/KARS

Ulaşım Hergün sabah saat 7:00 de Kars İl merkezi ve digor İlçe merkezine dolmuş vardır. Ayrıca ticari taksiler daima çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Köyümüz il merkerzine 63 km İlçe merkezine 25 km uzaklıktadır.